top of page

Mikä Etsijä?

Etsijä on älykäs mielipidelehti niille, joita yhteiskunnalliset, hengelliset ja elämänkatsomukselliset asiat kiinnostavat. Etsijä on vuonna 1908 perustettu ylioppilaslehti, joka pitää kiinni riippumattoman vahtikoiran asemastaan aikana, jolloin useat lehdet, erityisesti paperilehdet, ovat lakkautusuhan alla.


Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Etsijä haastaa lukijan dialogiin
erilaisten maailmankatsomusten ja yhteiskunnallisten teemojen kanssa. Näin syntyy kiinnostavia numeroita ajankohtaisista asioista, jotka esittelevät erilaisia näkemyksiä ja luovat dialogia. Jo lehden nimi ”Etsijä” kertoo lehden tavoitteesta tarjota turvallinen tila eksistentiaaliselle pohdiskelulle ja totuuden etsinnälle.

Etsijässä erilaiset näkemykset saavat näkyä ja kuulua. Juuri tästä syystä Etsijään kirjoittaa kirjava joukko nuoria, opiskelijoita, asiantuntijoita ja aikuisia. Etsijä ei pelkää ottaa kantaa, vaan osallistuu aktiivisesti, asioihin perehtyen, yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Etsijän sydän on dialogissa, näin ollen kaikki ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun Etsijän sivuilla. Vuodesta 2019 alkaen Etsijä ilmestyy verkossa, tarjoten entistä kattavammat puitteet dialogille.


Etsijä toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan lukemaan, keskustelemaan ja tekemään lehteä!

 

 

Ota yhteyttä tai seuraa meitä Facebookissa:


 


Mediakortti


Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto
Oikokatu 3, katutaso
00170 Helsinki

Kustantaja:
Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto

Ilmestyy 4 kertaa vuodessa osoitteessa: www.etsijalehti.fi


Päätoimittaja: Petra Uusimaa

etsija@sky-fks.fi

bottom of page