top of page
  • Writer's pictureEtsijä -lehti

Uudistunut Etsijä

Päivitetty: 22. kesäk. 2020

Tervetuloa lukemaan uudistunutta Etsijää! Kuluneen vuoden aikana Etsijä on kokenut isoja mullistuksia. Päätoimittaja on vaihtunut ja paperisesta versiosta on siirrytty pitkän pohdinnan jälkeen verkkoon, jotta Etsijän pitkä tie voi jatkua.


Vaikka paljon on muuttunut, on lehti silti sama, joka perustettiin vuonna 1908 toimimaan opiskelijoiden äänenkannattajana. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi lukiessasi uutta Etsijää älylaitteesi ruudulta: Etsijä on ja pysyy laadukkaana, oivaltavana sekä kantaa ottavana, hidasta journalismia edustavana julkaisuna, jossa eri mielipiteille on tilaa.


Etsijän syvin olemus koostuu ekumeenisesta dialogista. Etsijää lukiessasi sinulle ei ole asetettu minkäänlaisia olemisen tai uskomisen rajoitteita, olet tervetullut sellaisena kuin olet. Saat tuoda mukanasi mielipiteesi, asiantuntijuutesi, ihmisyytesi, kokemasi tabut, huolenaiheesi ja puhtaan mielenkiintosi, mitä ikinä sinulla onkaan mukanasi. Joka tapauksessa olet sydämellisesti tervetullut.


Kaksi ihmistä portaikossa.
Kuvituskuva: Mac Blades - Unsplash

Etsijä rakentaa keskusteluja eri tavalla ajattelevien, uskovien ja olevien ihmisten välille kunnioittavasti, hyvinvointi päämääränään. Meillä eri mielipiteiden on lupa kuulua. Kaikkien kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta kaikkia tulee kunnioittaa. Tämä lehti antaa turvallisen paikan meille kaikille olla keitä me olemme, sekä turvallisen ja hedelmällisen alustan keskustelulle.


Mikäli sinusta tuntuu siltä, ettet juuri sinä tai sinun näkemyksesi ole edustettuina, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tekemään verkkojulkaisua kanssamme. Otathan silloin yhteyttä päätoimittajaan: etsija@gmail.com.


Kuvituskuva. Punahiuksinen nainen katsoo kaupungin ylle. Hiukset hulmuavat tuulessa.


Comments


bottom of page